Hedoni - malonumas rūpintis savimi ♥
Veido kaukė dovanų visiems užsakymams!

Prekių pristatymas

PRISTATYMO BŪDAI IR KAINOS:

„Omniva“ paštomatu – 2,00€;

„LP Express“ paštomatu – 1,50 €;

Perkant virš 40€ siuntimas nemokamas.

Pristatymo būdas pasirenkamas pirkimo proceso metu. Prekės pristatomos visoje Lietuvoje (įskaitant Kuršių Neriją). Terminaluose atsiimti siuntą galite jums patogiu metu visą parą.

Jeigu Jums prekė reikalinga iki konkrečios datos, prašome mums pranešti el.paštu: info@hedoni.lt dar prieš formuojant užsakymą ir prieš jį apmokant, kad įsitikintumėme, jog prekę galėsime pristatyti Jūsų pageidaujamu laiku. Ypatingai esant šventiniam laikotarpiui, kai siuntos gali vėluoti dėl didelio siuntų tarnybų užimtumo.

PRISTATYMO INFORMACIJA:

Užsisakant siuntimą per „Omniva“ ir „LP Express“ paštomatus,  hedoni.lt el. parduotuvėje, prekės išsiunčiamos per 1 – 5 darbo dienas nuo apmokėjimo momento. Dažniausiai siuntos išsiunčiamos tą pačią darbo dieną.

Kiekvienai siuntai priskiriamas unikalus siuntos numeris (tracking number), kuris gaunamas į el. paštą tik tada, kai Jūsų siunta yra išsiųsta.

SVARBU:

Jeigu pristatymo metu pastebėjote, kad siuntos pakuotė yra pažeista ar siunta kitaip apgadinta, turite teisę jos nepriimti. Kitu atveju pretenzijos dėl gautų prekių, kurios galimai buvo sugadintos pristatymo metu, gali būti nepriimamos. Būtinai nufotografuokite siuntą ją gaudami ir informuokite el. paštu: info@hedoni.lt

Jeigu Jums kilo bet kokių klausimų dėl prekių pristatymo ar grąžinimo – kreipkitės el. paštu: info@hedoni.lt

Pirkinių krepšelis

0
image/svg+xml

Krepšelis tuščias.

Tęskite apsipirkimą